Afacerea DXN

Astăzi vreau să-ți arăt de ce am ales eu compania DXN și de ce merită să te gândești la o eventuală colaborare cu această companie.
Când am cautat compania potrivită de MLM m-am gândit numai la companii, care au produse fizice, deci au ieșit din discuție firmele la care trebuie plătită o sumă x pentru nimic și care promit îmbogățire rapidă.
Un factor important pentru mine era ca compania respectivă să aibă produse sănătoase de larg consum, pe care le pot vinde atât în țară, cât și în străinătate.
Un alt factor important era vechimea companiei pe piață. Sub nici o formă nu vroiam să mă alătur unei companii tinere, de 2-3 ani, pentru că se știe, că majoritatea firmelor de MLM ies de pe piață în cel mult 5 ani.
Vroiam o firmă, care deja este intrată oficial și pe piața României, ca să pot cumpăra produse când vreau, de asemenea vroiam ca firma să fie prezentă în cât mai multe țări, ca să pot construi o afacere internațională.
Și nu în ultimul rând vroiam, compania să distribuie propriile produse.
Cel mai important aspect însă era să găsesc o companie, care sprijină vânzarea produselor și construirea rețelei online, pentru că nu îmi place să umblu cu plasa să vând produse, nici să hărțuiesc rudele și cunoștințele să se alăture afacerii mele.
Deși știam ce vreau, nu eram sigur că există o companie MLM, care să satisfacă toată criteriile susmenționate. Cum în ziua de azi sunt multe informații online am început căutările pe internet. În cele din urmă am dat de un anunț despre compania DXN, am vizitat site-ul partenerului unde am găsit datele de contact al actualului meu sponsor. Am luat legătura cu el și am aflat, compania DXN satisface toate criteriile propuse de mine.
Liderul companiei, dl. Kócsó László a întrodus afacerea DXN din Malaezia în Europa și a dezvoltat un sistem MLM online, care este unic în lume și care este lipsit în totalitate de metodele tradiționale de a construi o afacere MLM.
Oferă parteneriilor site-uri chiar și în 20 de limbi, cu magazin online, cu ajutorul cărora se pot vinde produsele companiei în întreaga lume și se pot recruta parteneri de afacere. Cu un calculator și conexiune de internet pot lucra de acasă, sau de oriunde din lume și pot construi afacerea mea DXN.
Pot să-ți spun că am găsit cea mai potrivită afacere MLM, lucrez când vreau, unde vreau, cât vreau, îmi plac produsele, le consum cu plăcere, atât eu, cât și întreaga mea familie. Accesând linkul de mai jos poți viziona două filmulețe realizate cu Dl. Kócsó László, cel mai de succes constructor de rețea de la DXN Europa și domnul Dato' Dr. Lim Siow Jin, preşedintele şi fondatorul DXN Malaezia.
Donmul Kócsó ne arată dintr-o altă perspectivă ce este de fapt o afacere MLM și cum putem să construim o afacere de succes fără hărțuirea rudelor și cunoștințelor, iar domnul Dato ne vorbește despre secretul din spatele succesului DXN.