Profit la fiecare 10 minute!

Access Bars®

Terapia access bars

Access Consciusness Bars 

 Terapia access bars - Ce-ai zice dacă, literalmente, cineva ar putea să-ți ia cu mâna durerea psihică? Cum ar fi dacă în urma câtorva atingeri pe suprafața creștetului te-ai elibera de toate traumele și legăturile emoționale nefericite pe care le-ai elaborat în decursul vieții?

Pare incredibil, dar este posibil, datorită terapiei access bars (numele complet este Access Consciousness Bars, adică barele prin care se accesează conștiința), elaborată în SUA în anul 1990. Fondatorul acestei terapii revoluționare este Gary Douglas. Născut și crescut în America, a fost fascinat încă din tinerețe de psihicul uman. După terminarea facultății de psihologie, a făcut carieră ca agent imobiliar. Cu timpul, a început să-l preocupe modul în care îi poate face pe oameni "să știe că știu" și felul în care să-i ajute să facă schimbări în bine în propriile vieți. Astfel, el a elaborat un set de manevre terapeutice pe care le-a denumit generic Access Consciousness. Din 1991, învățăturile lui s-au răspândit în 173 de țări și au fost traduse în peste 30 de limbi.

O sesiune de Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie. In cel mai simplu caz, după o sesiune de bars te poți simți ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viață se va schimba.
Prin "rularea bars", vei schimba probabilitățile posibilităților viitoare ale corpului tău, cu viața ta în general, în toate aspectele unde dorești să produci schimbări.
Prin terapia Access Bars (contactul tactil al celor 32 puncte cheie din corpul uman), undele cerebrale încetinesc și tot bagajul informațional împovărător se eliberează. Corpul eliberează încărcătură electromagnetică ce menține corpul și mintea într-o realitate fără alegere.
"Rularea energiei" prin aceste Bare se aseamănă cu ștergerea fișierelor vechi și nefolositoare din baza de date a unui calculator: toate aceste informații distructive și limitative nu vor mai exista și nu vor mai apărea în mod automat. Vei începe să fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta în viitor în același fel.
Bars poate fi folosit în stres, supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres posttraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua la infinit. 

Bars ajută inclusiv să iți găsești echilibrul interior și să fii din ce în ce mai bine, tu cu tine.
Access Bars este o terapie inovativă ce permite accesarea unui nivelul înalt de conștiința. Tehnica este descoperită în urmă cu 30 ani și este utilizată de către sute de mii de oameni în întreaga lume, oameni care au reușit să se vindece, să-și crească potențialul și să atragă cu ușurință tot ce își doresc în viața lor.
Terapia a fost verificată de către știință și s-au constatat rezultate uimitoare. 

Mai multe informații le găsiți aici.


Ce este Access Bars ® ? 

Access Bars ® are 32 de puncte pe cap, care, atunci când sunt atinse ușor, fără efort și eliberează cu ușurință orice lucru care te împiedică să simți bucurie și ușurință în viața ta.
Aceste puncte conțin toate gândurile, ideile, credințele, emoțiile și considerațiile pe care le-ați stocat. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a renunța la toate!

Câte dintre următoarele se aplică pentru dvs.?

  • Ești obosit toată ziua, dar când capul îți lovește noaptea perna, creierul tău intră în overdrive și nu poți dormi.
  • Ești în mod constant epuizat sau cu multă adrenalină - parcă nu poți să te relaxezi în viața ta și să obții un "mediu" fericit.
  • Ați încercat meditația, yoga, jurnalizarea și multe altele - dar nu vă puteți liniști mintea suficient de mult timp pentru a simți beneficiile, SAU vi se pare obositor să țineți pasul cu toate aceste practici.
  • Ați încercat fiecare practică de wellness din bloc și apoi unele, și nimic nu pare să vă ajute să vă relaxați.

Beneficii

Sute de mii de oameni au folosit barele de acces pentru a schimba multe aspecte ale corpului și ale vieții lor, inclusiv somnul, sănătatea și greutatea, banii, sexul și relațiile, anxietatea, stresul și multe altele.

Access Bars ® poate simți că apăsați butonul de ștergere de pe hard diskul aglomerat al computerului - doar că de data aceasta vă creați spațiu în creier. Lucruri precum modele de gândire negative sau acel nesfârșit discurs mental care te ține treaz noaptea pot fi eliberate și pot face loc pentru calmul pe care l-ai căutat.


Ce simți?

A avea "Barurile rulate" (a primi o sesiune) este relaxant și liniștit; imaginați-vă efectele secundare ale unui masaj excelent sau plimbare în natură. În cel mai rău caz, asta e tot ce vei simți!
În cel mai bun caz, puteți simți un sentiment de ușurință totală, spre deosebire de orice altceva, care începe să vă schimbe toată viața.

Rezerva o sesiune Lista de prețuri Bars

Cum va arăta o sesiune Access Bars ...


Access Bars ® este o modalitate ușoară hands-on din Access Consciousness dezvoltată în anii '90.
Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, eliberează fără efort și cu ușurință orice nu vă permite să primiți.
Toate vocile, gândurile, sentimentele și experiențele tale negative?
Luați în considerare dispariția lor - cum ar fi apăsarea butonului de ștergere de pe computer! Pa! Pa!


Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.


Întrebări frecvente despre tehnica ACCESS BARS: 

Cine poate beneficia de pe urma unei sesiuni de Bars?

Toata lumea care este dispusa sa stea întinsă și nemișcată pentru o sesiune de Bare! Unii oameni poate nu apreciază relaxarea și considera ca este o pierdere de timp, dar alții, care sunt interesați de schimbarea și îmbunatățirea vieții lor, pot fi dornici sa participe și sa beneficieze de o ședință de Bars. 

Care sunt efectele pe termen lung după o ședință de Bars?

Cei mai multi oameni care au avut parte de o ședință de Bars in mod regulat au constatat ca viata lor devine din ce în ce mai ușoară și mai buna. 

Trebuie sa îmi fac ședința de Bars de mai multe ori?

Participarea la Acces Bars este o chestiune de alegere personala. Tu nu trebuie sa faci nimic. Oamenii care au experimentat cele mai multe beneficii de pe urma Barelor sunt cei care au Barele rulate în mod repetat. Este alegerea fiecăruia! 

Poate o ședință de Bare sa aibă efect asupra problemelor psihologice sau mentale? Multi oameni cu probleme psihice și psihologice au ajuns sa renunțe la medicamente și au experimentat schimbări uimitoare în ceea ce privește problemele lor. Desigur, va recomandam sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a întrerupe orice tratament medicamentos. 

Poate o ședință de Bars sa vindece boli fizice și durerea fizica?

Rularea de Bare facilitează mai multa conștientă. Unele dintre afecțiunile fizice care s-au ameliorat doar după o sesiune de Bare includ scolioza - cand s-a inregistrat un "castig" in inaltime de 1-1/2 cm, schimbarea pozitiei labei piciorului in cazul afectiunii congenitale cunoscute drept varus equin - pentru care medicii au recomandat o interventie chirurgicala, precum si ameliorarea sau chiar disparitia a tot felul de dureri. Multi oameni au folosit Barele in combinatie cu alte instrumente de Acces Consciousness pentru a face sa dipara boli "incurabile" precum cancerul, artrita, oboseala cronica, depresia, tulburare bi- polara. 

Cum stii de cat de multe sesiuni de Bare e nevoie pentru a te vindeca de ceva? Din nou, nu ai de unde sa stii! Simptomele sau boala vor dispare, atunci cand tu si corpul tau sunteti pregatiti pentru a va elibera de gandurile, sentimentele, emotiile, convingerile, deciziile, prejudecatile care duc la pastrarea situatiei nedorite aici si acum. Acest proces nu este unul liniar, ceea ce inseamna ca daca o persoana ajunge sa renunte la o situatie nedorita din viata, dupa o sesiune, se poate intampla ca altcineva sa aiba nevoie de mai multe sesiuni pentru a renunta la aceeasi situatie nedorita - si nu e nimic rau sau gresit in asta. Este doar diferit. Este totusi posibil ca in cadrul unei sesiuni de Bare sa se ceara abordarea unei anumite simptome sau probleme. Rezultatele sunt determinate de catre persoana care primeste sesiunea de Bare si corpul sau. 

Cand ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars ?

Ori de cate ori doresti sa te simt minunat! Oamenii care au apelat la sesiunile de Bare de ceva timp, de obicei vor sa primeasca sedinte de Bare in mod regulat si, mai mult, aleg sa primeasca o sedinta de Bare in zilele cand sunt foarte irascibili sau atunci cand au o zi dificila. 

La ce te poti astepta dupa ce ai primit o sesiune de Bars?

Fiecare sesiune de Bare este diferita. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla dupa o sesiune de Bare este sa te simti la fel de relaxat ca si cum ai fi primit un masaj. Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este ca toata viata ta se poate schimba. Printre efectele cele mai frecvent experimentate sunt: un sentiment crescut de pace si usurinta, esti mai putin reactiv la situatiile care in trecut te suparau, ai parte de un somn mai odihnitor si mai profund, ai parte de sentimentul ca orice ar fi fost deranjant inainte de sedinta nu mai conteaza. 

Cat timp duraza efectul unei sesiuni de Bars?

Odata ce ai facut o sedinta de Bare, acestea "ruleaza", sau continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare data cand repeti o sedinta de Bare, efectul devine mai dinamic. Efectele cele mai dramatice tind sa fie observate in decurs de 3-4 saptamani dupa sesiune. 

Cat de des ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars?

Acest lucru depinde in intregime de tine. Cat de bine vrei sa te simti? Cat de usoara iti doresti sa fie viata ta? Unii facilitatori de Bare se intreaba de ce nu ne facem cu toti asta in fiecare zi! Cei mai multi doresc sa beneficieze de o sesiune de Bare o data pe saptamana, sau ori de cate ori se simt stresati, irascibili sau sunt nemultumiti de modul in care vietile lor decurg la momentul respectiv. Dupa orice fel de soc major, trauma sau schimbare de energie de orice fel este un moment in care ar trebui sa iei in considerare o sedinta de Bare. 

Pot copii si sugari sa beneficieze de pe urma unei sesiuni de Bars?

Copiii si sugariii au niste beneficii fenomenale in urma Barelor. Ei sunt mult mai aproape de latura naturala a vietii decat adultii, ceea ce inseamna ca sunt de multe ori mult mai dispusi sa aiba schimbari rapide in corpurile lor, precum si in fiinta lor. Trebuie remarcat faptul ca Barele pentru copii pot fi rulate foarte repede. Adesea, ei pot spune atunci cand fiecare Bara este gata si atunci facilitatorul poate merge mai departe, iar copiii sunt chiar mai rapizi! 

Pot copiii invata sa ruleze Bars?

Absolut ! Deoarece copiii au mai putine consideratii despre ceea ce este posibil si imposibil, ei pot rula Barele cu efecte foarte puternice si cu mai putina limitare. Copiii pot fi mici ca si dimensiuni, dar ei sunt adesea dispusi sa fie mai mari si mai puternici decat adultii din jurul lor. Ai vazut vreodata un copil care dirijeaza intreaga atentie din camera in care se afla? 

Cine poate face Bars?

Oricine poate invata sa ruleze Bare. Nu este necesara nici o experienta anterioara in domeniul medical sau cursuri de anatomie sau masaj! Tot ce trebuie este sa ai dorinta de a invata si de a participa o zi la clasa de Bars. 

Cum au aparut Bars?

Bars au aparut in aceasta realitate prin channelingul facut de catre Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, in 1990. 

Pot beneficia de pe urma Bars cei in varsta / bolnavii / persoanele cu dis-abilitati?

Da! 

Se pot rula Bars in timpul sarcinii?

Absolut! (Din punct de vedere legal, desigur, trebuie sa sugeram sa intrebati mai intai medicul dumneavoastra) Femeile care au beneficiat de sedinte de Bars in timpul sarcinii, in mod regulat, au spus ca au avut parte de nasteri scurte si usoare si multe dintre ele au evitat nasteri prin cezariana. 

Cat dureaza o sesiune de Bars? De obicei, o sesiune de Bare poate dura intre 60-90 de minute, desi acest lucru poate varia si este intotdeauna mai bine sa ti se ruleze Barele, chiar si pentru 20 de minute, decat sa nu ti se ruleze deloc! 

Este posibil ca Bars sa dauneze cuiva?

Bars nu se pot face gresit, si tu nu poti face rau nimanui daca rulezi cuiva Barele sau nimeni nu iti poate face ceva rau daca iti ruleaza Barele. 

Este cineva pentru care Bars sunt contraindicate?

Numai cei care nu doresc sau nu sunt interesati in a le incerca. 

Sunt Barele precum Reiki sau precum terapia cranio-sacrala? Sunt ele la fel cu punctele din acupunctura?

In timp ce punctele pot parea a fi precum cele din terapia cranio-sacrala sau asemanatoare cu punctele de acupunctura, ele au o functie diferita in cadrul Acces Bars. Nu am vazut nici o alta metoda de a genera schimbari atat de mari si radicale precum sunt cele create de Bars. Practicantii Reiki tind sa inteleaga foarte bine Bars, deoarece ei sunt deja familiarizati cu energia. 

Trebuie sa stai intins pentru a beneficia de o sedinta de Bars?

Nu este necesar sa stai intins ca la masaj. Bars aduce relaxare atat celui care le primeste cat si celui care le face in cele mai multe cazuri. Daca a sta intins este o problema, se poate lucra si pe scaun sau fotoliu inclinat.

Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.