Prietenii alimenteaza combustibil, tu iti faci un venit lunar. NEXTDRIVE este prima platformă MLM legală în România prin care poți începe propriul tău business si sa te bucuri de venit pasiv, curat și legal 

Prezentare Next Drive

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa castigi de fiecare data cand altii isi alimenteaza masina la pompa? Asta pe langa reducerea ta intre 50 bani/litru si 5 lei/litru.


Oferta este lansata din Romania in feb 2017 de catre o Companie Romaneasca infiintata in noiembrie 2016.


Produsul / Serviciul este reducerea la benzina/motorina intre 50 bani/litru si 5 lei/litru la benzinariile MOL, Lukoil, Rompetrol, pana la maxim 150 litri/luna + AFACERE LA CHEIE !


Toti Colaboratorii incep cu reducerea de 50 bani/litru (1 leu/litru) primind un card special cu care platesc cand alimenteaza la pompa. Cardul nu este nominal, deci poate fi oferit si altora.


Este o Afacere de Network Marketing prin recomandare + multiplicare si, in functie de reteaua personala construita impreuna cu membrii echipei tale, poti ajunge la 5 lei/litru reducere la pompa + bonusuri din reteaua ta.


Benzinariile MOL, Lukoil, Rompetrol acorda doar 50 bani/litru reducere, restul reducerii pana la 5 lei/litru (4,5 lei) sunt oferiti de Compania care ofera cardul de reducere.


Te poti inregistra ca persoana fizica sau juridica. Sau te poti inscrie ca persoana fizica apoi iti inscrii si firma si vei beneficia de 2 carduri la 2 benzinarii diferite, deci 300 litri/luna, in caz ca ai nevoie de mai mult combustibil.


Taxa de inscriere este 335 lei o singura data (doar la inscriere), si un abonament lunar de 150 lei pentru care primesti accesul la pagina ta pe situl Companiei, biroul tau virtual, acces la afacerea ta si administrarea ei. In plus, din acesti 150 lei/luna sunt platiti membrii retelei tale care aduc alti membri + diferenta pentru reducerea de 5 lei/litru.


IMPORTANT DE STIUT ...
NU MAI PLATESTI NICIODATA abonamentul lunar de 150 lei daca inscrii 5 Membri Directi cu 335 lei care vor reducere la benzina si motorina, si din luna urmatoare nu mai platesti niciodata abonamentul lunar de 150 lei. Invata-i si pe Membrii retelei tale sa faca la fel si nici ei nu vor mai plati niciodata 150 lei/luna.


Iata Bonusurile:


Bonusuri primite in luna cand se inscriu membri noi in echipa ta:


A) Din taxa de inscriere de 185 lei pana la 3 adancimi:
- 60 lei de la directi (adancimea 1) +
- 20 lei de la indirectii adancimii a2a +
- 10 lei de la indirectii adancimii a3a +B) Bonus-uri primite din inscrieri directe, la fiecare 30 zile de la data inscrierii tale:
- La fiecare 4 Directi inscrisi intr-o luna primesti 200 lei
- La inca 4 Directi inscrisi in aceeasi luna primesti inca 200 lei
- La fiecare 10 Directi inscrisi (deci inca 2) primesti 500 Lei.
900 lei din acest bonus, la fiecare 10 Directi inscrisi din 30 in 30 zile de la data inscrierii.
+ bonusurile de la punctul A) pt ca sunt bonusuri diferite si cumulative!
C) Bonusuri lunare din alimentarile la pompa al membrilor retelei tale pe 3 adancimi:
- 30 bani/litru de la directii tai (adancimea 1) +
- 10 bani/litru de la adancimea a2a +
- 10 bani/litru de la adancimea a3a.

D) Cate 12 bani/litru reducere ti se vor adauga la cei 50 bani/litru cu care incepi. Acesti 12 bani/litru ti se vor adauga fiecare DUBLA creata in reteaua ta pana cand ajungi la reducerea de 5 lei/litru la pompa pana la maxim 150 litri/luna. DUBLA inseamna cand se inscriu cate 4 Membrii noi in reteaua ta (2 pe stanga si 2 pe dreapta) nu neaparat adusi de tine. Ca sa ajungi la 5 lei reducere/litru inseamna 38 DUBLE nelimitat in adancime.
Sistemul este Binar, se dezvolta si se multiplica pe 2 ramuri. Asta inseamna ca poti inscrie cati Membri Directi vrei dar doar pe 2 ramuri, ramura stanga si ramura dreapta, unul sub altul sau oriunde ai o pozitie libera si ai nevoie de o DUBLA.

Pentru a te califica la bonusuri trebuie sa inscrii cel putin 2 Membri Directi cu 335 lei, unul pe stanga si unul pe dreapta, la fel si Partenerii tai daca vor sa castige bani lunar.


Iata ce castigi daca inscrii primii 5 Directi in primele 30 zile de activitate, si din luna urmatoare nu mai platesti niciodata abonamentul lunar de 150 lei:
- 300 lei, adica 60 lei de la fiecare 5 Directi +
- 200 lei Extra Bonus pentru ca ai inscris 4 Directi in primele 30 zile de activitate +
- 75 si 225 lei/luna din 30 bani/litru de la alimentarile directilor tai, luand in calcul ca cei

5 Directi ai tai alimenteaza lunar intre 50-150 litri fiecare +
- 62 bani/litru (un plus de 12 bani/litru) reducerea la pompa cand alimentezi tu.


De aici rezulta ca din prima luna castigi intre 575 si 725 lei minim +
- 150 lei primesti ianpoi abonamentul primei lui daca inscrii 5 Directi in 30 zile 
- Mai poti castiga suplimentar din bonusurile de mai sus daca se inscriu noi membri in adancimea 2 si 3 + cate 10 bani/litru din alimentarile acestora la pompa, ajungand astfel la minim 1500 lei castig din prima luna.


Multiplicand in echipa ta aceasta metoda de lucru de la o luna la alta, prin multiplicare cu 10 x 10 x 10 pe 3 adancimi, in 3-5 luni poti ajunge la sume frumusele castigate lunar! 

Dar hai sa vedem mai departe ...


NU UITA ! La 5 Directi inscrisi in primele 30 zile de activitate, din luna urmatoare nu mai platesti niciodata abonamentul lunar de 150 lei. Dar poti sa-i inscrii si in 2-3 luni si din luna urmatoare nu mai platesti niciodata abonamentul lunar de 150 lei J


Hai sa-ti spun ce-mi place cel mai mult la AFACERA asta, spre deosebire de alte Afaceri de Network Marketing in care m-am implicat ...


1) Nu trebuie sa convingi pe nimeni ! Doar ii intrebi "Vrei REDUCERE intre 50 bani/litru si 5 lei/litru cand alimentezi la benzinarie?" Cel putin 90% dintre cei cu masina iti vor raspunde DA! Din 90% raspunsuri DA cam jumatate se vor inscrie cu 335 lei fiind foarte motivati de reducere + posibilitatea de castig lunar nelimitat;


2) Nu le vinzi nimic, 80% din activitate este online;


3) Nu e nevoie sa le amintesti sa-si alimenteze masina, ei singuri vor face asta, iar tu primesti pana la 50 bani/litru/luna, pe 3 adancimi, din alimentarile lor;


4) Nu exista niveluri de calificare, Nu ai targeturi lunare sau puncte personale ori de grup, Nu cumperi produse, Nu stresezi pe nimeni sa-i vinzi ceva etc etc etc.


Iata si planurile de dezvoltare ale afacerii din partea Companiei ...

Din primavara 2018 se va lansa oferta de reducere si pentru GPL (masinile cu gaz) si oferta speciala pentru pentru transportatori. Apoi se vor deschide pe rand Ungaria, Austria si Germania.

Cardul de reducere la benzinarie il primesti acasa in cateva zile lucratoare de la inscriere.
Te inscrii pe www.nextdrive.ro cu click pe REGISTER si adaugi tokenul de invitatie: 

Alex: g0GG1TFh  

Mihai: d0tDUpll 

copy/past (0 este cifra nu liutera)


ATENTIE! La inscriere trebuie sa-ti introduci datele tale oficiale din buletin !


Daca nu ai card sau bani pe card, poti plati cu cardul unui membru al familiei.


Alegi varianta Explorer incepand cu 50 bani/litru ajungand la 5 lei/litru reducere asa cum ti-am aratat mai sus.


Pe site ai toate detaliile, grila de comisioane, tutoriale video, termeni si conditii etc.


Sa auzim numai de bine si abia astept sa castigam impreuna in echipa Next Drive.


g0GG1TFh  sau d0tDUpll TOKEN DE INVITATIE copy/past sau contacteza-ma aici!

                                                Vezi cum functioneaza