Buy Time

28.10.2017

Inovația media: Ce este nou în lumea publicității digitale?

☝ Lumea digitalului evoluează în mod constant. În special cu mediile digitale, se înregistrează mereu îmbunătățiri și progrese. Dacă sunt puse în aplicare și executate corect, aceste instrumente și tehnici inovatoare ar putea juca un rol semnificativ în succesul potențial pe care mărcile l-ar putea vedea în fiecare zi. Tehnologia digitală permite companiilor dintr-o gamă extinsă de verticale să se conecteze cu utilizatorii lor și să servească publicul potrivit cu conținutul potrivit, la momentul potrivit și pe dispozitivul potrivit.

📝 În timp ce există o mare varietate de instrumente media digitale, care devin din ce în ce mai importante pentru ca brandurile să aibă efect de levier, aici este o defalcare de bază a unora dintre cele mai recente care au capturat interesul echipei noastre la Blue Fountain Media.

Con Conversii în magazin

Luați în considerare un brand cu o prezență offline și online. Cu o conversie în magazin, aveți posibilitatea să difuzați un anunț unui set definit de utilizatori și apoi să urmăriți o conversie după ce spectatorul anunțului intră în locația fizică a magazinului.

🔸 De ce este relevant acest lucru?

În mod tipic, conversiile offline sunt greu de măsurat în ceea ce privește atribuirea și ceea ce a adus utilizatorul la magazin. S-ar putea să existe o gamă extinsă de tehnici de marketing de succes care au condus un client să intre într-o locație de cărămidă și mortar, dar cum știți exact ce au fost acestea? Atributul ultimul mile este ultimul punct de contact pe care îl are un utilizator cu marca dvs. înainte de punctul de conversie, iar conversiile în magazin fac ca acest lucru să fie ușor de monitorizat. Pentru hoteluri, restaurante sau magazine de vânzare cu amănuntul, acest lucru poate fi incredibil de eficient.

🔹 Difuzarea anunțurilor încrucișate

Difuzarea anunțurilor încrucișate ia ideea de reclame direcționate cu mult peste dispozitivul unic al utilizatorului. Acest tip de tehnologie vă permite să difuzați anunțuri specifice unui anumit utilizator pe televizor, desktop, laptop, tabletă și dispozitiv mobil.

🔹 De ce este relevant acest lucru?

Abilitatea de a ajunge la consumatori pe toate dispozitivele le face cu mult mai multă probabilitate să le captați interesul. Acest lucru elimină oportunitățile pierdute și crește eficiența eforturilor dvs.

Tra Urmărirea și atribuirea încrucișată a dispozitivelor

Atribuirea și urmărirea este o componentă esențială a oricărei strategii de marketing. Vă permite să înțelegeți ce funcționează și ce nu, permițându-vă să determinați zonele de îmbunătățire sau să identificați ce canale sunt cele mai eficiente. Când un utilizator vizualizează sau dă clic pe un anunț, acesta nu este probabil singurul moment în care a văzut anunțul dvs. - mai ales când vă concentrați asupra difuzării anunțurilor încrucișate. Atributul și urmărirea dispozitivului încrucișat vă permit să atribuiți o conversie dintr-un dispozitiv diferit, chiar și după ce utilizatorul a făcut clic pe acesta din anunț.

📍 De ce este relevant acest lucru?

Dacă vedeți un angajament scăzut la anumite tipuri de anunțuri, cum ar fi un videoclip, de exemplu, aceste canale pot fi acum atribuite conversiilor de conducere în altă parte. Acestea încă joacă un rol în conversia globală și ar trebui să fie luate în considerare în mod absolut atunci când se urmărește performanța.

☝ Reclame video Snapchat

Anunțurile video snapchat pot fi difuzate între povestirile Snapchat pentru utilizatori, deoarece urmăresc atât povesti personale de la prieteni, cât și povestiri legate de știri. Videoclipurile trebuie să fie mai mici de 3 secunde, deci este important să se gândească la calitatea conținutului, precum și la mesaje și dacă se potrivește cu obiectivele și obiectivele mărcii.

☝ De ce este relevant acest lucru?

Nu este o surpriză faptul că Snapchat este o platformă socială în plină expansiune și am văzut o mulțime de mărci care utilizează canalul pentru a se conecta cu utilizatorii lor. Ajungerea consumatorilor cu conținut pe o platformă socială emergentă deține o mulțime de oportunități.

🙌 Valorizeaza-ti timpul - Intra in BuyTime ➡