Blog
 

en-Ceai Spica

20/10/2017

Plantele medicinale chineze sunt utilizate de secole. După mulţi cercetători, plantele medicinale chineze îmbunătăţesc starea noastră de sănătate. Chinezii în producţia şi dezvoltarea formulelor pe bază de plante au avut succese remarcabile. DXN prezintă cu mândrie ceaiul DXN Spica Tea, care conţine cinci plante medicinale preţioase: 1. Spica...

În decembrie 2014 DXN a venit în întâmpinarea noilor parteneri din Europa cu un program revoluționar, care este unic în industria MLM și se numește Dynamic Start Program.

en-DXN

02/10/2017

People tend to forget to take their daily vitamin dose or have to give up their food supplement in the absence of financial means.
Have you ever heard of anyone forgetting to drink their Daily cup of coffee?
A great idea was born when DXN decided to mix this potent Ganoderma mushroom with a staple product in...

În urma mai multor studii dedicate proprietăților boabelor de cafea, au rezultat mai multe motive intemeiate pentru a consuma în mod regulat această băutură cu numeroase beneficii pentru sănătate în general.Cafeaua aduce multe servicii creierului și organismului deopotriva:
1. Ajută la combaterea depresiei;

HBNaturals intra in Romania cu sase produse naturale 100% din cele 300 ale sale. Un plan de compensare unic pe care il puteti analiza in video aici , si puteti sa va inscrieti gratuit pentru a obtine discount la prodese aici

en-InfoLio

25/07/2017

Impact Arena, locația uimitoarei Convenții internaționale WOR (l) D, a fost etapa în care WOR (l) D a dezvăluit noua bijuterie a producției WOR (l) D.