BuyTime. Timpul nostru este banii tăi.

"Calitatea vieții unei persoane este în proporție directă cu angajamentul lor față de excelență, indiferent de domeniul lor de căutare" - Vince Lombardi.

👉 BuyTime este o exploatație stabilită în Marea Britanie, țara vechilor tradiții financiare vechi, care este imună la crize. Ca expert în domeniul mass-media, urmărim îndeaproape piața mondială a mass-mediei, analizăm informațiile și cumpărăm timpii de radio în mass-media la nivel mondial la cele mai bune prețuri. HoldTime BuyTime funcționează în mod transparent în 140 de țări din întreaga lume.

✨ Marele om de știință american Benjamin Franklin este autorul cuvintelor înțelepte "Timpul este banii". Astăzi, mass-media este una dintre cele mai atrăgătoare sfere de afaceri, care promovează în mod corect petrolul brut și alimentele.

☝ Atunci când colaborați cu holdingul BuyTime, obțineți venitul de pe piața de informații mondiale cu cheltuieli minime și riscuri!

🙌 Valoarea timpului tău - Înscrie-te la BuyTime

Echipa noastră de vârf, care este construită în întreaga lume, constă numai din cei mai buni și cei mai puternici lideri ai industriei noastre. Membrii "TOP 100 de parteneri ai BuyTime" - este echipa TOP care va deveni reprezentantul nostru oficial în regiunea proprie și va crește în mod regulat venitul personal de 4 ori pe an.

Pentru a atinge acest obiectiv, Holdingul folosește un program de parteneriat exclusiv. Cu ajutorul ei am obținut mai mult de 20 de lideri TOP în doar 4 luni, care deja construiesc o carieră de succes cu holdingul din întreaga lume. Astăzi, 3 puncte TOP deschid cu succes birourile oficiale ale BuyTime în două țări.

"TOP 100 parteneri ai BuyTime" nu este numai statutul tău, ci dezvoltarea ta în BuyTime Holding, acestea sunt unități de instruire unice și consultări personale cu CEO-ul BuyTime Dmitrijs Lutovs.

Având în vedere rezultatele noastre și viteza de dezvoltare a partenerilor, care se află deja în proces de a construi o carieră cu fulger în BuyTime, nu va mai rămâne niciun spațiu în "TOP 100 partenerii BuyTime" până la sfârșitul anului 2017.

Nu pierdeți șansa de a deveni parte a istoriei. Nu pierdeți timpul, ci prețuiți-l împreună cu experții BuyTime.