Blog
 

Wor(l)d

Proiectul Helo a fost o oportunitate unica pentru WOR (l) D pentru a pune în aplicare un nou mod de a înțelege de wellness, fără frontierele comune cu care eram obișnuiți.
HELO a devenit o mișcare reală, în care cuvintele Life Sensing Technology își găsesc împlinirea. Secretul este de partajare, partajarea unui singur proiect pentru bunăstarea comună, realizată prin cercetare și tehnologie.

Cum să facem un pas înainte în mișcarea noastră?
Cum putem atinge chiar si obiective mai ambițioase comune?

HBNaturals intra in Romania cu sase produse naturale 100% din cele 300 ale sale. Un plan de compensare unic pe care il puteti analiza in video aici , si puteti sa va inscrieti gratuit pentru a obtine discount la prodese aici

InfoLio

25.07.2017

Impact Arena, locația uimitoarei Convenții internaționale WOR (l) D, a fost etapa în care WOR (l) D a dezvăluit noua bijuterie a producției WOR (l) D.

Produsul Helo LX, WORL (l) D, care a introdus produsul Global Network, a primit recent un alt prestigios premiu. După ce s-a luptat timp de câteva săptămâni cu alte produse de top din industrie, lumea a votat Helo LX, produsul # 1 în vânzarea directă. Dintre toate produsele din industrie, Helo LX a câștigat 30% din voturi, un procent incredibil...

Bitcoin

23.07.2017

Bitcoin is worth more than GOLD!This makes it possible for you to earn a passive income!
Months ago it wasn't possible. Finally! You can earn a passive income
right from your own home! With out fancy hardware, selling, referring.
You don't even need a lot of time!Technology is giving you the opportunity you have been waiting for. ...

INFOLINO

07.06.2017

Impact asupra Arena, locația uimitoare WOR (l) D Convenția internațională , a fost etapa în care WOR (l) D a prezentat noua bijuterie a WOR (l) producția Ds.

HeloApp+

10.05.2017

Heka App + este prima aplicație dezvoltată pentru dvs. Helo Bracelet. Ca și aplicația originală, Heka App + vă monitorizează bio-parametrii și sugerează sfaturi pentru îmbunătățirea stilului dvs. de viață și atingerea unui nou nivel de bunăstare.

În cele câteva săptămâni de când HeloAppStore a venit online, mulți dezvoltatori au solicitat informații și utilizatorii sunt încântați de aplicațiile viitoare.