Blog
 

Beţi cafea cu ganoderma, cu efecte benefice, încercaţi produsele DXN şi bucuraţi-vă de sănătate!

Regina plantelor medicinale

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale ganodermei, din orice punct de vedere, mai ales efectul asupra sângelui: îmbunătăţeşte circulaţia şi calitatea celulelor sanguine. Întăreşte sistemul imunitar, ajută la funcţionarea organelor interne şi îmbunătăţeşte starea fizică în general. S-a dovedit a fi eficace în tratamentul bolilor moderne. Ajută la menţinerea sănătăţii.

Poate pare ciudat, însă ganoderma are acţiune bilaterală, adică poate creşte sau scădea tensiunea arterială. Datorită faptului, că ganoderma armonizează funcţiile organismului, sporeşte capacitatea naturală de autovindecare a acestuia, întăreşte sistemul imunitar.

La cafeaua arabică de o calitate superioară din Brazilia, se adaugă extract de Ganoderma (de aceea se găseşte numai în formă instant), astfel se obţine o cafea superioară, care este deosebită nu numai datorită gustului, ci şi datorită efectelor benefice ale ciupercii ganoderma.

Cafeaua DXN cu ganoderma neutralizează acizii acumulaţi în organism, consumul ei atenuează arsurile la stomac. Consumul regulat şi exclusiv al cafelei DXN reglează tensiunea arterială (dacă doriţi să constataţi efectele reale să nu consumaţi alte tipuri de cafea!). Poate fi consumată şi de hipertensivi. 

Ceai Spica

20.10.2017

Plantele medicinale chineze sunt utilizate de secole. După mulţi cercetători, plantele medicinale chineze îmbunătăţesc starea noastră de sănătate. Chinezii în producţia şi dezvoltarea formulelor pe bază de plante au avut succese remarcabile. DXN prezintă cu mândrie ceaiul DXN Spica Tea, care conţine cinci plante medicinale preţioase: 1. Spica...

În decembrie 2014 DXN a venit în întâmpinarea noilor parteneri din Europa cu un program revoluționar, care este unic în industria MLM și se numește Dynamic Start Program.

DXN

02.10.2017

People tend to forget to take their daily vitamin dose or have to give up their food supplement in the absence of financial means.
Have you ever heard of anyone forgetting to drink their Daily cup of coffee?
A great idea was born when DXN decided to mix this potent Ganoderma mushroom with a staple product in...

În urma mai multor studii dedicate proprietăților boabelor de cafea, au rezultat mai multe motive intemeiate pentru a consuma în mod regulat această băutură cu numeroase beneficii pentru sănătate în general.Cafeaua aduce multe servicii creierului și organismului deopotriva:
1. Ajută la combaterea depresiei;

HBNaturals intra in Romania cu sase produse naturale 100% din cele 300 ale sale. Un plan de compensare unic pe care il puteti analiza in video aici , si puteti sa va inscrieti gratuit pentru a obtine discount la prodese aici

InfoLio

25.07.2017

Impact Arena, locația uimitoarei Convenții internaționale WOR (l) D, a fost etapa în care WOR (l) D a dezvăluit noua bijuterie a producției WOR (l) D.