Blog
 

NEBUNIA DE IANUARIE!

Începând cu data de 9 ianuarie 2018, ora 12:00, lansăm o promoție senzațională membrilor noștri: Cumpără 4 buc. dintre următoarele produse iar noi te premiem cu un al 5-lea produs.

Condițiile promoției:
La promoție participă următoarele produse DXN, în cazul în care se achiziționează 4 buc. dintr-un sortiment
• Lingzhi Coffee 3 in 1 EU
• DXN Maca Vita Café
• Cocozhi
• Spirulina Cereal
• Șampon Ganozhi
• Săpun Ganozhi

- produsele se achiziționază pe un singur cod și o singură factură
- produsul gratis este identic cu cele 4 produse achiziționate de membru
- promoția poate fi cumulată, adică după 4 produse 1 produs gratuit, după 8 produse 2 buc, după 12 produse 3 buc., etc.
- produsele gratuite nu au SV și PV

Valabilitatea promoției:

- în cazul trimiterii prin colet:
- cu transfer bancar: în cazul comenzilor intrate între 9 ianuarie 2018, ora 12:00 și 31 ianuarie 2018, ora 12:00, dacă contravaloarea comenzii se achită și intră în contul nostru bancar
- cu ramburs: în cazul comenzilor intrate între 9 ianuarie 2018, ora 12:00 și 31 ianuarie 2018, ora 12:00
- cu preluare personală: în cazul cumpărăturilor efectuate în DXN Shop și Service Center între 9 ianuarie 2018, ora 12:00 și 31 ianuarie 2018, ora 18:00. În cazul în care este vorba de preluarea unei comenzi efectuate anterior, promoția poate fi validată numai dacă comanda a fost efectuată după ora 12:00 din data de 9 ianuarie 2018 și a fost preluată până la ora 18:00 din data de 31 ianuarie 2018 în DXN Shop sau Service Center.
- ne rezervăm dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau încheia oricând promoția, care însă nu va afecta comenzile efectuate până la publicarea oricăror decizii în intranet/eWorld.

Beţi cafea cu ganoderma, cu efecte benefice, încercaţi produsele DXN şi bucuraţi-vă de sănătate!

Regina plantelor medicinale

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale ganodermei, din orice punct de vedere, mai ales efectul asupra sângelui: îmbunătăţeşte circulaţia şi calitatea celulelor sanguine. Întăreşte sistemul imunitar, ajută la funcţionarea organelor interne şi îmbunătăţeşte starea fizică în general. S-a dovedit a fi eficace în tratamentul bolilor moderne. Ajută la menţinerea sănătăţii.

Poate pare ciudat, însă ganoderma are acţiune bilaterală, adică poate creşte sau scădea tensiunea arterială. Datorită faptului, că ganoderma armonizează funcţiile organismului, sporeşte capacitatea naturală de autovindecare a acestuia, întăreşte sistemul imunitar.

La cafeaua arabică de o calitate superioară din Brazilia, se adaugă extract de Ganoderma (de aceea se găseşte numai în formă instant), astfel se obţine o cafea superioară, care este deosebită nu numai datorită gustului, ci şi datorită efectelor benefice ale ciupercii ganoderma.

Cafeaua DXN cu ganoderma neutralizează acizii acumulaţi în organism, consumul ei atenuează arsurile la stomac. Consumul regulat şi exclusiv al cafelei DXN reglează tensiunea arterială (dacă doriţi să constataţi efectele reale să nu consumaţi alte tipuri de cafea!). Poate fi consumată şi de hipertensivi. 

Ginsengul este planta medicinală cea mai apreciată a continentului asiatic.
Ginsengul este o plantă erbacee, perenă, care creşte în munţii înalţi din partea nordică a Peninsulei Coreene.
Dintre ţările asiatice în Coreea de Sud este cultivat în cea mai mare cantitate.În terapia chineză tradiţională se foloseşte rădăcina ginsengului, care în funcţie de...

Noni

24.11.2017


Denumită în cultura indiană Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atenţia lumii prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active a fructelor şi frunzelor sale.Noni este un fruct bine cunoscut şi recunoscut în Asia de Sud-Est şi în ţările din zona Oceanului Pacific și este folosit atât în scopuri alimentare,...


Micoterapia sau terapia cu ciuperci este una din cele mai bune terapii alternative, naturiste, care vine în completarea tratamentului alopat pentru persoanele ce suferă de diverse afecțiuni, în forme acute sau severe, precum diabetul, ulcerul sau cancerul.
Tratamentul presupune consumarea ciupercilor gătite, uscate, sub formă de pulbere sau în...

Spirulina (Spirulina platensis) este o microalgă de culoare verde-albastru şi crește spontan de milioane de ani în lacurile din zonele tropicale ale Americii Centrale şi ale Africii. Era folosită şi recunoscută încă din timpuri străvechi de către indienii azteci pentru proprietățile sale vindecătoare.
Biochimiștii francezi au fost cei care au...

Ceai Spica

20.10.2017

Plantele medicinale chineze sunt utilizate de secole. După mulţi cercetători, plantele medicinale chineze îmbunătăţesc starea noastră de sănătate. Chinezii în producţia şi dezvoltarea formulelor pe bază de plante au avut succese remarcabile. DXN prezintă cu mândrie ceaiul DXN Spica Tea, care conţine cinci plante medicinale preţioase: 1. Spica...

În decembrie 2014 DXN a venit în întâmpinarea noilor parteneri din Europa cu un program revoluționar, care este unic în industria MLM și se numește Dynamic Start Program.

DXN

02.10.2017

People tend to forget to take their daily vitamin dose or have to give up their food supplement in the absence of financial means.
Have you ever heard of anyone forgetting to drink their Daily cup of coffee?
A great idea was born when DXN decided to mix this potent Ganoderma mushroom with a staple product in...

În urma mai multor studii dedicate proprietăților boabelor de cafea, au rezultat mai multe motive intemeiate pentru a consuma în mod regulat această băutură cu numeroase beneficii pentru sănătate în general.Cafeaua aduce multe servicii creierului și organismului deopotriva:
1. Ajută la combaterea depresiei;