Afacerea DXN

Caută un produs pe care îl  consumi în fiecare zi şi vorbește despre el cu alții, ca şi până acum, când nu te-a legat nici un interes material de acesta! 

Este atât de simplu! Nimic mai mult!

Am două veşti bune:

  • Nu trebuie să-l mai cauţi, ai găsit acest produs: cafea cu extract de ganoderma!

  • Poţi să faci şi tu!


Urăşti comerţul ambulant?
Simţi că nu poţi să vinzi?

Nu suporți evenimentele cu mulţimi aplaudând?
Urăşti tehnicile de vânzare?

Nu vrei să inviţi rudele, cunoştinţele la prezentări utilizând diferite trucuri, tocmai ca să nu se supere pe tine?
Vrei să fii independent din punct de vedere material şi pentru asta eşti dispus să munceşti din greu dar confortabil de acasă?

Nu ai bani de investiţi, ca să porneşti o afacere proprie, sau vrei să ieşi dintr-o afacere?


Dacă răspunsul tău la majoritatea întrebărilor de mai sus este "da", atunci construirea reţelei online este concepută pentru TINE!

De ce tocmai construire de reţea online?


Pentru că nu există lucru mai frumos când pagina ta profesională de web (aici nu ne gândim la miile de pagini web realizate de amatori pentru prezentarea produselor) lucrează în locul tău 24 ore din 24!


Dacă ai decis deja să intri mai adânc în misterele construirii reţelei online şi porneşti pe drumul independenţei materiale, pe internet, găseşti o grămadă de informaţii. Specialişti şi autodidacţi le recomandă soluţiile lor pentru viaţa ta.


Am o veste rea, dar acest lucru trebuie să-l clarificăm de la început: Fără muncă nu o să meargă! Degeaba marketingul profesional şi materiale ajutătoare! Pentru succesul tău, în primul rând, este nevoie de Tine! Dacă şi după acestea ai perseverenţă, atunci citeşte mai departe!


Pe acest site nu găseşti nici un studiu descărcabil şi nu vreau să-ţi vând nimic. Îţi atrag atenţia asupra unei oportunităţi. Succesul meu este garantat şi fără tine, pentru succesul tău este nevoie de Tine!


Să vedem, pas cu pas, ce trebuie să faci:

  1. Trebuie să decizi dacă vrei să munceşti şi câte ore poţi să sacrifici din timpul tău liber, ca să poţi să te ocupi de această afacere online şi dacă ai o sumă de 68,00 lei, a cărui lipsă nu-ţi va creea probleme în viaţa ta personală şi familială.
    Un sfat important! Să începi să te ocupi de această afacere doar dacă poți crede în ea, dacă poţi să fii entuziasmat, dacă simți că ai putea să faci cu bucurie! De ce este acest lucru aşa de important? În povestea mea poţi să citeşti mai multe despe acest lucru.
  2. Dacă tot nu pot să te conving să te răzgândeşti şi cu multă muncă şi voie bună vrei să câştigi foarte mulţi bani atunci comletează varianta online a Contractului de membru, făcând click aici!
  3. Pasul următor neplăcut din păcate este inevitabil, trebuie să plăteşti taxa de înregistrare (68,00 lei), care conţine o mapă de prezentare şi pachetul de servicii pentru construirea reţelei online.
  4. Să te gândeşti la o adresă bună de web pentru că acum poţi să ai gratuit şi o pagină de vânzări online. Ce crezi, sună bine afacerea? Crezi că vor fi interesaţi şi alţii?
  5. În final ai două lucruri de făcut: 

Să înveţi . 

Să acumulezi câteva informaţii şi să nu faci acelaşi greşeli pe care le-au făcut şi alţii deja. Pentru asta îţi asigurăm acces la sistemul intranet pentru membrii, unde poţi să găseşti informații, care sunt necesare pentru succesul tău.


Să acţionezi
Să propui gustarea cafelei cu câţi mai mulţi oameni şi să spui pentru cât mai multe persoane adresa paginei tale de web sau link-ul camerei de webconferinţă, unde sunt, în fiecare marţi, prezentări despre afacere şi produse.

+ În fiecare seară, ca bonus, înainte de culcare poţi să verifici dezvoltarea reţelei tale. Crede-mă, dacă eşti activ nu va fi un lucru neplăcut :-)!